Navigator
![]()
Recent Topics
![]()
Το πιο άχρηστο Ποστ....
by: kokoris Sun Jan 24, 2021 9:08 pm View latest reply... Διανομη λογισμικου... by: bill.vassos2000 Sun Jan 24, 2021 7:37 pm View latest reply... Φυσική ~ Εργαστηριακ... by: mc19022 Sun Jan 24, 2021 5:16 pm View latest reply... Μηχανολογικό Σχέδιο ... by: antrikos1911 Sun Jan 24, 2021 12:08 pm View latest reply... Εγκαταστάσεις Πρόωση... by: thanosgr13 Sat Jan 23, 2021 7:29 pm View latest reply... Παρακολούθηση μαθημά... by: To agio pneuma Sat Jan 23, 2021 7:17 pm View latest reply... Αναφορες Ανοργανης Χ... by: katzer Sat Jan 23, 2021 6:54 pm View latest reply... Δύσκολα μαθήματα στη... by: cemen Sat Jan 23, 2021 6:14 pm View latest reply... Π.Ε.Π. ΙI by: johpap21 Sat Jan 23, 2021 12:42 pm View latest reply... Εργασίες τεχνικών υλ... by: ferg Fri Jan 22, 2021 11:30 pm View latest reply... |
Δεν θέλω να διαβάσω...!!!
Forum Rules
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται. Re: Δεν θέλω να διαβάσω...!!!Και μετά ορισμένοι παραπονιούνται ότι ντε και καλά η λέσχη χρησιμοποιεί κατεψυγμένα κρέατα. Τουναντίον λοιπόν.
- soti
Re: Δεν θέλω να διαβάσω...!!!Νομίζω υπάρχουν 2 σωστές τακτικές. Να την δεις οργανωμένα, με επαφή με τη σχολή παρακολουθώντας όσο μπορείς κάποια δύσκολα μαθήματα, παίρνοντας τις σημειώσεις και ψάχνοντας παλιά θέματα και να επικεντρώνεσαι σε αυτά. Η άλλη είναι να γουστάρεις την γνώση (σπάνιο όντως για κάθε μάθημα) και να παρακολουθείς και να διαβάζεις συστηματικά τα μαθήματα, σαν δουλειά, ή καλύτερα όπως κάνουν φανατικοί του φ/β και διαβάζουν κείμενα και ποστ για 10ωρα την μέρα
![]() ![]()
Re: Δεν θέλω να διαβάσω...!!!Και μετά ορισμένοι παραπονιούνται ότι ντε και καλά η λέσχη χρησιμοποιεί κατεψυγμένα κρέατα. Τουναντίον λοιπόν.
- soti
Re: Δεν θέλω να διαβάσω...!!!Δεν θελω αλλα καιγομαι
![]()
Re: Δεν θέλω να διαβάσω...!!!Κανεις δε θελει αλλα η εξεταστικη πλησιαζει.. δυστυχως...
Re: Δεν θέλω να διαβάσω...!!!...........................................................................................
Return to Περί ανέμων και υδάτων Who is onlineRegistered users: Bing [Bot], dimitrakwnstantinou, Google [Bot], Rothum |