Join the ΕΜΠire
join the empire
Join the ΕΜΠire!
Κάνε κλικ στην εικόνα για Οδηγίες Εγγραφής.

Ιδιωτικό Πολυτεχνείο στην Αθήνα

Οτι να 'ναι!
Forum Rules
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.

Ιδιωτικό Πολυτεχνείο στην Αθήνα

PostAuthor: castiel » Wed Sep 05, 2012 8:42 am

http://esos.gr/item/29648-idiotiko-poly ... thina.html

Η έναρξη της πρώτης ιδιωτικής Πολυτεχνικής Σχολής στην χώρα μας, ανακοινώθηκε σήμερα στην Αθήνα. Πρόκειται για το νέο campus του Μητροπολιτικού Κολλεγίου στο Μαρούσι, τα εγκαίνια του οποίου πραγματοποιήθηκαν ,παρουσία χιλίων και πλέον ατόμων, μεταξύ των οποίων Υπουργοί, Βουλευτές, Επιχειρηματίες, άνθρωποι του πνεύματος, της Τέχνης και του Πολιτισμού, δημοσιογράφοι, φοιτητές και γονείς.


Το Μητροπολιτικό Κολλέγιο γιόρτασε την έναρξη μιας νέας εποχής για την ιδιωτική εκπαίδευση, ολοκληρώνοντας ένα μεγαλόπνοο έργο με τη συνεργασία του δημόσιου βρετανικού πανεπιστημίου University of East London (Πανεπιστήμιο με ~ 30.000 φοιτητές). Το νέο campus κατασκευάστηκε για να στεγάσει τα τμήματα Αρχιτεκτονικής, Πολιτικών Μηχανικών, Διαχείρισης Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας και Ηλεκτρολόγων και Ηλεκτρονικών Μηχανικών, επαγγέλματα που μέχρι σήμερα συναντούσε κανείς αποκλειστικά και μόνο στις δημόσιες πολυτεχνικές σχολές. Οι νέες πτέρυγες της Πολυτεχνικής Σχολής αποτελούν μια μεγάλη επένδυση υψηλότατων standards, η οποία μόλις ολοκληρώθηκε και θα λειτουργήσει από το ακαδημαϊκό έτος 2012-2013 για τους φοιτητές του Μητροπολιτικού Κολλεγίου.Παράλληλα με το νέο campus, το Μητροπολιτικό Κολλέγιο για μια ακόμη φορά πρωτοπόρησε, ανακοινώνοντας ένα ακόμη μεγάλο βήμα για την ιδιωτική εκπαίδευση - αυτή τη φορά στον χώρο του Πολιτισμού - αναβαθμίζοντας τις σπουδές Κινηματογράφου, Θεάτρου και Τηλεόρασης, με επικεφαλής τον διεθνώς καταξιωμένο Έλληνα Σκηνοθέτη Γιάννη Σμαραγδή και διακεκριμένους συνεργάτες του οπτικοακουστικού κλάδου.

Παρουσιαστής της βραδιάς ήταν ο κος Νίκος Χατζηνικολάου, συνεργάτης- στη σχολή Δημοσιογραφίας -του εκπαιδευτικού Ομίλου ΑΚΜΗ, ο οποίος συντόνισε τη ροή της βραδιάς.

Ο κος Κωνσταντίνος Ροδόπουλος, Πρόεδρος του Ομίλου ΑΚΜΗ, στον εναρκτήριο λόγο του τόνισε ότι σε μια δύσκολη οικονομική περίοδο για τον τόπο μας, το Μητροπολιτικο Κολλέγιο επένδυσε σε ένα νέο όραμα με στόχο την αναβάθμιση της εκπαίδευσης στον τόπο μας. «Στόχος μας είναι το ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΛΛΕΓΙΟ να γίνει Μεσογειακό Κέντρο Παιδείας και Πολιτισμού», ανέφερε ο κος Ροδόπουλος. Παράλληλα, ανακοίνωσε τη θέσπιση της ετήσιας υποτροφίας «ΕΛΠΙΔΑ», προσφέροντας τετραετείς Πανεπιστημιακές σπουδές αξίας 30.000€ για φοιτητή/τρια που θα επιλέξει ο Σύλλογος Φίλων Παιδιών με Καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ». Την υποτροφία παρέλαβε από τον κ. Κωνσταντίνο Ροδόπουλο η Πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με Καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ», κα Μαριάννα Βαρδινογιάννη, η οποία τόνισε ότι «συνεργαζόμαστε με το ΙΕΚ ΑΚΜΗ και το ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΛΛΕΓΙΟ γιατί διαχρονικά έχουν αποδείξει σε εμάς την κοινωνική τους ευαισθησία και είναι πάντα αρωγοί στο έργο της ΕΛΠΙΔΑΣ».

Στη παρέμβασή του, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κος Γιώργος Πατούλης ευχαρίστησε από καρδιάς το Μητροπολιτικό Κολλέγιο για την πολύτιμη συμβολή και συνεισφορά του στην προσπάθεια του Δήμου υπέρ των πολιτών και δημοτών του, προσφέροντας αφιλοκερδώς υπηρεσίες Λογοθεραπείας με τους έμπειρους λογοθεραπευτές της Σχολής Υγείας του κολλεγίου, στους δημότες οι οποίοι αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες. Το Μητροπολιτικό Κολλέγιο είναι το μοναδικό εκπαιδευτικό ίδρυμα το οποίο λειτουργεί παράλληλα και ως κέντρο λόγου, αντιμετωπίζοντας περιστατικά παιδιών αλλά και ενηλίκων.

Επίτιμος προσκεκλημένος της βραδιάς ήταν ο Πρύτανης του δημόσιου βρετανικού πανεπιστημίου University of East London Professor Patrick McGhee, ο οποίος τόνισε πως στο Μητροπολιτικό Κολλέγιο το University of East London βρήκε έναν άξιο και καταξιωμένο συνεργάτη, ικανό συνοδοιπόρο στο όραμα του βρετανικού ιδρύματος για μια δυναμική παρουσία στο ελληνικό εκπαιδευτικό στερέωμα. «Δεν κάναμε τυχαία αυτή τη συνεργασία. Κάναμε έρευνα και καταλήξαμε στο Μητροπολιτικό Κολλέγιο» επισήμανε ο Πρύτανης.

Τις ομιλίες της βραδιάς έκλεισε ο διακεκριμένος σκηνοθέτης κος Γιάννης Σμαραγδής, ο οποίος επικεντρώθηκε στον σημαντικό και καίριο ρόλο της εκπαίδευσης για παροχή οράματος και ελπίδας στους νέους της Ελλάδας, αλλά και στην επιθυμία του – με τη συνεργασία του Μητροπολιτικού Κολλεγίου – να συμβάλλει στην αξιοποίηση του ταλέντου και της δημιουργικότητας που διακρίνει το ελληνικό πνεύμα. Παράλληλα ο κ. Σμαραγδής ανακοίνωσε την έναρξη λειτουργίας της πρώτης ιδιωτικής Πανεπιστημιακής Σχολής Κινηματογράφου, Θεάτρου και Τηλεόρασης στον τόπο μας.

Μια από τις πιο συγκινητικές στιγμές της βραδιάς ήταν η απονομή τιμητικής πλακέτας στον διακεκριμένο καθηγητή Φυσικής Δημήτρη Νανόπουλο (CERN), με πρωτοβουλία του Μητροπολιτικού Κολλεγίου. Την πλακέτα απένειμαν στον κο Νανόπουλο οι κ.κ. Πέτρος Γέμτος, τέως Πρύτανης του Πανεπιστημίου Αθηνών και Παναγιώτης Καρβούνης, Επικεφαλής της Αντιπροσωπείας της Ε.Ε. στην Ελλάδα. Και οι δύο σημαντικές προσωπικότητες δεν παρέλειψαν να συγχαρούν τον διακεκριμένο Φυσικό για την πολύτιμη προσφορά του στην Επιστήμη και την Ελλάδα, ενώ το κοινό όρθιο χειροκρότησε θερμά τον κο Νανόπουλο.

Μια βραδιά σαν αυτή δεν θα μπορούσε να κλείσει με συνηθισμένο τρόπο. Το Μητροπολιτικό Κολλέγιο επεφύλασσε μια μοναδική έκπληξη για τους καλεσμένους του, οι οποίοι ξαφνικά βρέθηκαν στο απόλυτο σκοτάδι. Έπειτα από λίγα δευτερόλεπτα αγωνίας, ξεκίνησε η προβολή ενός δυναμικού βίντεο show (projection mapping) πάνω στο νέο κτίριο του campus. Το Projection Mapping είναι ένα εντυπωσιακό θέαμα εικονικής πραγματικότητας, πλαισιωμένο με ήχο και φως, το οποίο έχει πραγματοποιηθεί στην χώρα μας ελάχιστες φορές, καθώς πρόκειται για πολυδάπανη τεχνολογία τελευταίας γενιάς στο audiovisual, η οποία απαιτεί υψηλή επένδυση σε software, τεχνική υψηλών απαιτήσεων και εξειδικευμένο τεχνικό προσωπικό. Οι θεατές εντυπωσιάστηκαν από μια πραγματικά αξέχαστη βραδιά, η οποία σηματοδοτεί μια νέα εποχή για το Μητροπολιτικό Κολλέγιο και την ελληνική ιδιωτική εκπαίδευση.
Now dance, fucker, dance | Man, I never had a chance | And no one even knew | It was really only you
And now you'll lead the way | Show the light of day | Nice work you did | You're gonna go far, kid..


___P.S.___

Έβαλε ο Θεός σημάδι
παλικάρι στα Σφακιά
κι ο πατέρας του στον Άδη
άκουσε μια τουφεκιά.
User avatar
castiel
Praetorian
Praetorian
 
Posts: 6474
Joined: Tue Oct 05, 2010 7:08 pm
Location: 501 Not Implemented
Σχολή: Ναυπηγός
Gender: Male

Απ: Ιδιωτικό Πολυτεχνείο στην Αθήνα

PostAuthor: Administ » Wed Sep 05, 2012 9:31 am

Καντε καταληψεις εσεις τωρα για να μην έχουν αξία τα πτυχια μας σε 5 χρονια ούτε για να τυλιγουν σουβλακια.
Image
Προετοιμασία για Μεταπτυχιακές Σπουδές
GRE - GMAT - TOEFL- IELTS
Κατεχάκη 17, Αθήνα - 210.6910882
website: https://globalprep.gr/
Facebook: https://www.facebook.com/globalprep
e-mail: info@globalprep.gr
User avatar
Administ
Community Founder
Community Founder
 
Posts: 6240
Joined: Mon Jan 18, 2010 12:07 pm
Σχολή: Απόφοιτος
Gender: Male

Re: Ιδιωτικό Πολυτεχνείο στην Αθήνα

PostAuthor: Enositis » Wed Sep 05, 2012 10:05 am

Σε 20 χρόνια μαλάκες θα ντρεπόμαστε να λέμε ότι βγάλαμε το μετσόβιο...
Η Ζωή είναι κύκλοι επάλληλοι και... Συνεχίζεται...
User avatar
Enositis
Praetorian
Praetorian
 
Posts: 3714
Joined: Wed Sep 22, 2010 10:47 pm
Σχολή: Ναυπηγός
Gender: Male

Re: Ιδιωτικό Πολυτεχνείο στην Αθήνα

PostAuthor: cgkr » Wed Sep 05, 2012 10:38 am

Είναι -και- στο χέρι μας να το αλλάξουμε αυτό Μιχάλη.
User avatar
cgkr
Naval Seeder
Naval Seeder
 
Posts: 427
Joined: Wed Jun 09, 2010 10:53 am
Σχολή: Ναυπηγός
Gender: Male

Re: Ιδιωτικό Πολυτεχνείο στην Αθήνα

PostAuthor: ιστορικός mech-eng » Wed Sep 05, 2012 10:44 am

ρε τι ιδιωτικο πολυτεχνειο και μαλακιες?αυτοι λεφτα κοιτανε να παρουν 30 χιλιαρικα για τεσσερα χρονια.πτυχια με λιγα επαγγελματικα δικαιωματα κτλ και ολα αυτα επειδη απετυχαν στις πανελληνιες και αποφασισαν να κανουν το ονειρο τους πραγματικοτητα.δεν παει ετσι ομως.πιστευω θα ειναι μουφα μεγαλη .μην χανεται την πιστη σας αδελφια...

ιστορικός mech-eng
MechEng Seeder
MechEng Seeder
 
Posts: 1249
Joined: Mon Jun 13, 2011 12:51 pm
Σχολή: Απόφοιτος
Gender: Male

Re: Ιδιωτικό Πολυτεχνείο στην Αθήνα

PostAuthor: cgkr » Wed Sep 05, 2012 10:52 am

Είναι επίσης στο χέρι τους ιστορικέ να μην το κάνουν μεγάλη μούφα. Όσο απαξιώνεται το ΕΜΠ, θα δημιουργούνται ευκαιρίες να δημιουργηθεί κάτι καλύτερο. Δεν λέω οτι απαραίτητα θα είναι καλύτερο ή έστω δεν θα είναι μούφα, αλλά ακριβώς λόγω του ιδιωτικού funding του, γιατί να μην μπορεί να γίνει καλύτερο; Καλύτερο campus θα έχει, καλύτερους καθηγητές πιθανότατα θα μπορεί να προσελκύσει δεδομένου οτι θα μπορεί να τους προσφέρει περισσότερα λεφτά και ακόμα και αν δεν τραβάει τα *αστέρια* που τραβάει το ΕΜΠ, θα τραβάει κόσμο που επειδή πληρώνει θα έχει και όρεξη να μάθει, εν αντιθέσει με τα *αστέρια* του ΕΜΠ που σε ένα καλό ποσοστό έχουν σαν μόνο μέλημα το πώς θα κάνουμε κατάληψη και το πώς θα κάνουμε την σχολή πιο έυκολη ώστε να περνιούνται μαθήματα χωρίς να χρειάζεται να παρακολουθείς.
User avatar
cgkr
Naval Seeder
Naval Seeder
 
Posts: 427
Joined: Wed Jun 09, 2010 10:53 am
Σχολή: Ναυπηγός
Gender: Male

Re: Ιδιωτικό Πολυτεχνείο στην Αθήνα

PostAuthor: dpunis » Wed Sep 05, 2012 11:26 am

Όσο ο κόσμος θα προτιμά ΕΜΠ και ΑΠΘ από κάποιο ιδιωτικό, το πτυχίο μας θα έχει μεγαλύτερη αξία από το δικό τους.

Όταν πλέον με τις καταλήψεις, την ανοργανωσιά των καθηγητών, και γενικά το όλο μπουρδελοκλίμα που επικρατεί εντός δημοσίων πανεπιστημίων, ο κόσμος αρχίσει να τους προτιμά, τότε θα ναι πια πολύ αργά να κάνουμε καταλήψεις για να διεκδικήσουμε να μας αναγνωρίζουν το πτυχίο μας σαν καλύτερο από το δικό τους.

Εμπρός αδέρφια στους αγώνες για εξευτελισμό κάθε επαγγελματικού μας δικαιώματος!

ΥΓ: Αν τα 30000 για 4 χρόνια σας φαίνονται πολλά, για βάλτε πόσο θέλει ένας Αθηναίος για να σπουδάσει εκτός σπιτιού του στη Θεσσαλονίκη ή τη Ξάνθη. Υπολογίστε (250 ενοίκιο + 300 διαβίωση + 100 φως-νερο-ίντερνετ-κοινόχρηστα)*12 μήνες*4 χρόνια = 31200 ευρώπουλα
ΥΓ2: Παίζει και να είναι αυτή η λογική με την οποία κοστολόγησαν τις σπουδές.
Last edited by dpunis on Wed Sep 05, 2012 11:31 am, edited 1 time in total.
User avatar
dpunis
MechEng Seeder
MechEng Seeder
 
Posts: 486
Joined: Wed Apr 14, 2010 7:50 pm
Σχολή: Μηχανολόγος

Re: Ιδιωτικό Πολυτεχνείο στην Αθήνα

PostAuthor: adt » Wed Sep 05, 2012 11:30 am

Φίλε ιστορικέ τα λές ωραία αλλά όταν ενα παλικαράκι δεν μπαινεί στη σχολή που θέλει για 100 κ 200 μόρια μένει με δύο επιλογές ή να ξαναδώσει πανελλαδικές και να σκάσουν μερικά χιλιαρικάκια ακόμα οι γονείς του στα φροντιστηρια κ να χάσει ακόμα ένα χρόνο απο τη ζωή του ή να σπουδάσει στο αντίστοιχο τμήμα της επαρχίας του τμήματος που ήθελε να μπεί και να σκάσει η οικογενειά του 40000 για 4 χρόνια....κάπως 'ετσι πολλά άξια παιδιά με 17 000 μόρια στις πανελλαδικές θα πάρουν την επιλογή του ιδιωτικού πολυτεχνείου...και επειδή εκεί εάν δεν περνάνε τα μαθήματα στην ώρα τους θα επαναλαμβάνουν το έτος θα πάρουν πολύ πιο σοβαρά τις σπουδές τους και θα βρεθούν να ξέρουν πολύ περισσότερα απο αυτούς που έκαναν 7-8 χρόνια να τελειώσουν το πολυτεχνείο...και αυτό θα φανεί στην αγορά εργασίας είτε έχουν δικαιώματα είτε όχι.....και εφ όσον αναγνωρίσει την αξία τους η αγορά εργασίας θα αναγνωριστεί και το πτυχίο του ιδιωτικού πολυτεχνείου....μας αρέσει είτε όχι πρέπει να εντατικοποιήσουμε τις σπουδές και να σταματήσουμε να κρυβόμαστε πίσω απο τα πολλά μόρια που βγάλαμε στις πανελλαδικές γτ δεν αντικατοπτρίζουν καμία ικανότητα που ένας μηχανικός χρειάζεται....αντιθέτως το πώς εκμεταλλευόμαστε τον χρόνο μας σαν φοιτητές είναι αυτό που πραγματικά μετράει...

adt
MechEng Seeder
MechEng Seeder
 
Posts: 105
Joined: Thu Jun 10, 2010 6:35 pm

Re: Ιδιωτικό Πολυτεχνείο στην Αθήνα

PostAuthor: ιστορικός mech-eng » Wed Sep 05, 2012 11:32 am

φιλε μου τι λες?ποιος ειπε οτι οι περισσοτεροι επιδιωκουν την καταληψη?ποιος σου ειπε οτι οι περισσοτεροι θελουν τα μαθηματα να γινονται πιο ευκολα?ειναι ανθρωπινη συνηθεια να ακουμε οτι θελουμε αναλογα την περιπτωση...
το οτι υπαρχουν μειοψηφιες που επειδιωκουν την καταληψη ΝΑΙ,το οτι υπαρχουν φοιτητες που δεν ενδιαφερονται για να προσπαθησουν να τελειωσουν το πολυτεχνειο ΝΑΙ.ΑΛΛΑ οι πειρισσοτεροι νορμαλ φοιτητες (και πιστεψε με ξερω ικανο δειγμα ) ξερω οτι εχουν σωστα μετρα και σταθμα για να ''ζυγισουν'' τι τους δινει το πολυτεχνειο και τι μπορει να παρουν απο αυτο.το οτι εχει δημιουργηθει ενας φαυλος κυκλος με καποιους καθηγητες να μας γραφουν τελειως στα παπαρια τους (αμκ 1,fortran (β τμημα) ,μηχανισμοι(οπως γινονταν μεχρι περσυ...θελετε και αλλα??? ) δεν υποβαθμιζει την ορεξη των φοιτητων να μαθουν.

για να μην φανει οτι ριχνω το φταιξιμο στους καθηγητες ,αυτο που θελω να πω ειναι οτι δεν εχω δει παιδι να παραπονιεται επειδη πχ κοπηκε στον παπαδοπουλο.ο ανθρωπος ειτε το θελουμε ειτε οχι ειναι ο πιο σωστος και τυπικος απ ολους ,και αυτο αναγνωριζεται απ ολους.αλλα δεν μπορει μια ζωη να μας φταινε οι αλλοι για το οτι εμεις οι ιδιοι (καθηγητες και φοιτητες ) δεν κανουμε τιποτα για να διορθωσουμε την κατασταση.

αρνουμαι να πιστεψω οτι ενα ψευτοκολλεγιο θα βγαλει καλυτερους φοιτητες απο εμας.το οτι πηγε ο νανοπουλος δεν λεει κατι ,αυτος εχει τσακωθει με την μιση πανεπιστημιακη κοινοτητα (και πριν κατηγορησετε τους δικους μας πανεπιστημιακους καλυτερα διαβαστε γιατι δεν τον δεχτηκαν στο φυσικο της αθηνας),παιδεια που εχει σκοπο τον πλουτισμο δεν ειναι παιδεια.φυσικα δεν αναφερομαι στα ΜΕΓΑΛΑ πανεπιστημια τα μηκυβερνητικα,μη κερδοσκοπικα.


και μια τελευταια ερωτηση .γιατι να δωσεις 30000 ευρω για να σπουδασεις πχ μηχανικος και οχι 10000 σε φροντιστηρια ωστε να περασεις σε ενα πανεπιστημιο?
-γιατι δεν γουσταρεις να προσπαθησεις καθολου
-γιατι δεν θελεις να μπλεξεις με ενα συστημα που σε αφηνει τελειως ελευθερο ως προς τις επιλογες σου ,και επομενως αμεσο υπευθυνο για αυτες.

απλα μου αναβουν τα λαμπακια να βλεπω τον καθενα που δεν ειχε ορεξη να διαβασει στο λυκειο και ηταν απο κλαμπ σε κλαμπ ξαφνικα να θελει να γινει κατι που απαιτει ΠΟΛΥ διαβασμα και προσπαθεια,ε δεν γινονται αυτα.


Φίλε ιστορικέ τα λές ωραία αλλά όταν ενα παλικαράκι δεν μπαινεί στη σχολή που θέλει για 100 κ 200 μόρια μένει με δύο επιλογές ή να ξαναδώσει πανελλαδικές και να σκάσουν μερικά χιλιαρικάκια ακόμα οι γονείς του στα φροντιστηρια κ να χάσει ακόμα ένα χρόνο απο τη ζωή του ή να σπουδάσει στο αντίστοιχο τμήμα της επαρχίας του τμήματος που ήθελε να μπεί και να σκάσει η οικογενειά του 40000 για 4 χρόνια....κάπως 'ετσι πολλά άξια παιδιά με 17 000 μόρια στις πανελλαδικές θα πάρουν την επιλογή του ιδιωτικού πολυτεχνείου...και επειδή εκεί εάν δεν περνάνε τα μαθήματα στην ώρα τους θα επαναλαμβάνουν το έτος θα πάρουν πολύ πιο σοβαρά τις σπουδές τους και θα βρεθούν να ξέρουν πολύ περισσότερα απο αυτούς που έκαναν 7-8 χρόνια να τελειώσουν το πολυτεχνείο...την ιδια προκληση αντιμετωπισαμε ολοι.αναγνωριζω οτι ειναι πολυ δυσκολο να μην πιασεις την σχολη σου για 100-200 μορια ,αλλα αυτα εχει η ζωη.δεν μπορουμε να εχουμε τα παντα ουτε να εχουμε επιτυχιες παντα.επισης ειναι τοσο διαφορετικο να πληρωσεις χρηματα για να παρεις πτυχιο απ το να πληρωσεις χρηματα για την διαβιωση σου.
αν δεν εχεις τα χρηματα δεν παιρνεις πτυχιο στα ιδιωτικα κολλεγια
αν δεν τα χρηματα υπαρχουν πιθανοτητες να μεινεις στην εστια και να σου δοθει η ευκαιρια να παρεις πτυχιο στα δημοσια πανεπιστημια.

μην προσπαθουμε ομως να αποδειξουμε οτι ειμαστε καλυτεροι.αυτο θα φανει στην πραξη και απο το τι θα κανει ο καθενας μονος του εκει εξω
Last edited by ιστορικός mech-eng on Wed Sep 05, 2012 11:41 am, edited 1 time in total.

ιστορικός mech-eng
MechEng Seeder
MechEng Seeder
 
Posts: 1249
Joined: Mon Jun 13, 2011 12:51 pm
Σχολή: Απόφοιτος
Gender: Male

Re: Ιδιωτικό Πολυτεχνείο στην Αθήνα

PostAuthor: dpunis » Wed Sep 05, 2012 11:37 am

adt wrote:και επειδή εκεί εάν δεν περνάνε τα μαθήματα στην ώρα τους θα επαναλαμβάνουν το έτος θα πάρουν πολύ πιο σοβαρά τις σπουδές τους και θα βρεθούν να ξέρουν πολύ περισσότερα απο αυτούς που έκαναν 7-8 χρόνια να τελειώσουν το πολυτεχνείο...


Στα υπόλοιπα που λες φίλε μου έχεις δίκιο, αλλά στο συγκεκριμένο το έχασες λίγο. Μπορεί να χάνεις έτος αν δε περάσεις μάθημα, αλλά θέλει πραγματικά πολληηη προσπάθεια για να ΜΗΝ περάσεις μάθημα. Αυτός είναι και ο λόγος που κανείς δεν τους παίρνει σοβαρά. Εκεί που εσύ έχεις ατμοπαραγωγούς και στροβιλά που πρέπει να πας ντοπαρισμένος για να γράψεις, αυτοί θα γράφουν καμιά "εισαγωγή στο βιοκλιματισμό" με ανοιχτά τα πάντα όλα, 2 ερωτήσεις ανάπτυξης που θα ναι μέσα στο βιβλίο κόπια και θα έχουν και 5 ώρες να γράψουν.
User avatar
dpunis
MechEng Seeder
MechEng Seeder
 
Posts: 486
Joined: Wed Apr 14, 2010 7:50 pm
Σχολή: Μηχανολόγος

Next

Return to Περί ανέμων και υδάτων

Who is online

Registered users: Bing [Bot]

cron