Navigator
![]()
Recent Topics
![]()
Το πιο άχρηστο Ποστ....
by: alexg20 Sun Jan 17, 2021 5:01 pm View latest reply... Φυσική Ι by: Geodim23 Sun Jan 17, 2021 4:31 pm View latest reply... Φυσική ~ Εργαστηριακ... by: t_asprodenes Sun Jan 17, 2021 1:27 pm View latest reply... Παλια θεματα (spam t... by: nm20255 Sun Jan 17, 2021 11:36 am View latest reply... Συστηθείτε στο Forum... by: Efth.gr Sat Jan 16, 2021 7:52 pm View latest reply... Εξεταστική by: xenia_markou58 Sat Jan 16, 2021 6:52 pm View latest reply... Αναφορες Ανοργανης Χ... by: serpap Sat Jan 16, 2021 6:11 pm View latest reply... Εργασίες Εισαγωγής σ... by: mc20288 Sat Jan 16, 2021 11:39 am View latest reply... Ιστορία της επιστήμη... by: cosgo Fri Jan 15, 2021 9:08 pm View latest reply... Εργαστήριο Χημείας... by: tirnel Fri Jan 15, 2021 7:31 pm View latest reply... |
Αγριεύει η κόντρα Mikeius- Κοντοπίδη
Forum Rules
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
21 posts
• Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Αγριεύει η κόντρα Mikeius- Κοντοπίδη“The oldest and strongest emotion of mankind is fear, and the oldest and strongest kind of fear is fear of the unknown”
Re: Αγριεύει η κόντρα Mikeius- ΚοντοπίδηΚαι μετά ορισμένοι παραπονιούνται ότι ντε και καλά η λέσχη χρησιμοποιεί κατεψυγμένα κρέατα. Τουναντίον λοιπόν.
- soti
Re: Αγριεύει η κόντρα Mikeius- Κοντοπίδηχαμός στο ίσωμα.
Be proud to die by my Bankai.
Bankai. Senbonsakura Kageyoshi
Re: Αγριεύει η κόντρα Mikeius- ΚοντοπίδηΚοντοπιδη δεν εχω δει ποτε , ενω mikeius εχω δει ολα τα ΜΠΡΑΦ , που πανε απο το κακο στο χειροτερο.
Παντως και μονο που ο mikeius πηγε στον μπογδανο για να μιλησει σοβαρα , εχει χασει τον σεβασμο μου, και εχω σταματησει πολυ καιρο να βλεπω κατι που περισσοτερο τραγικο παρα κωμικο ειναι. ☆ ☆ ☆ ☆ ☆
Re: Αγριεύει η κόντρα Mikeius- Κοντοπίδηενώ ο κοντπίδης που πήγε και κατούρησε είναι άξιος σεβασμού? Δε λέω χαζοβιόλης ο Μπογδανος αλλά ο κοντοπας έβγαινε στη λαμπιρη με φιλια και αγάπες και βρηκε να κατουρησει του μπογδανου. No lifers είναι και οι δύο, απλά ο mikeius ειναι πιο έξυπνος .
“The oldest and strongest emotion of mankind is fear, and the oldest and strongest kind of fear is fear of the unknown”
Re: Αγριεύει η κόντρα Mikeius- Κοντοπίδηπάντως από τη στιγμή που αποφασίζει να εκτεθεί κάποιος στην τηλεόραση σε μαλάκες θα πέσει. εδώ αφήνουν άτομα να λένε ότι 1.8% επιτόκιο είναι τοκογλυφία και δεν τους πετάνε έξω με τις κλωτσές.
πάντως σεβασμό σε έναν άνθρωπο της τέχνης όπως ο μπογδάνος.
πιο μηχανολόγος είναι. Be proud to die by my Bankai.
Bankai. Senbonsakura Kageyoshi
Re: Αγριεύει η κόντρα Mikeius- Κοντοπίδηπτυχίο έχει πάρει?
“The oldest and strongest emotion of mankind is fear, and the oldest and strongest kind of fear is fear of the unknown”
Re: Αγριεύει η κόντρα Mikeius- ΚοντοπίδηKuchiki "θλιβερές μειοψηφείες" θα ναι ρε...
![]() Διάτανε απ'ότι ξέρω δεν έχει πάρει. Μάλιστα θυμάμαι πέρσυ να δίνουμε μαζί κάποια μαθήματα
Re: Αγριεύει η κόντρα Mikeius- Κοντοπίδησυνεντεύξεις στο PolyteXneio FM και από τους δύο
![]() Now dance, fucker, dance | Man, I never had a chance | And no one even knew | It was really only you
And now you'll lead the way | Show the light of day | Nice work you did | You're gonna go far, kid.. ___P.S.___ Έβαλε ο Θεός σημάδι παλικάρι στα Σφακιά κι ο πατέρας του στον Άδη άκουσε μια τουφεκιά.
Re: Αγριεύει η κόντρα Mikeius- ΚοντοπίδηΕ , στου mikeus , είμαι εγώ στην συντεντευξη, αρα, nuff said
![]() Ολος ο κοσμος, ενα μεγαλο τασακι.
Αλλα δεν γαμιεται ![]()
21 posts
• Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Return to Περί ανέμων και υδάτων Who is onlineRegistered users: Bing [Bot], gamotinleoforo, Google [Bot], w211 |