johnioannou wrote:πως εκανες ποστ ρε συ?
johnioannou wrote:εχω βρε μονο το reply.οχι να κανω καινουριο ποστ
Navigator
![]()
Recent Topics
![]()
Εργασίες για τα Τεχν...
by: username101 Mon Jan 25, 2021 5:29 pm View latest reply... Μηχανολογικό Σχέδιο ... by: chryssasar Mon Jan 25, 2021 4:20 pm View latest reply... Διανομη λογισμικου... by: panepistimonas Mon Jan 25, 2021 12:36 pm View latest reply... Το πιο άχρηστο Ποστ.... by: kokoris Sun Jan 24, 2021 9:08 pm View latest reply... Φυσική ~ Εργαστηριακ... by: mc19022 Sun Jan 24, 2021 5:16 pm View latest reply... Εγκαταστάσεις Πρόωση... by: thanosgr13 Sat Jan 23, 2021 7:29 pm View latest reply... Παρακολούθηση μαθημά... by: To agio pneuma Sat Jan 23, 2021 7:17 pm View latest reply... Αναφορες Ανοργανης Χ... by: katzer Sat Jan 23, 2021 6:54 pm View latest reply... Δύσκολα μαθήματα στη... by: cemen Sat Jan 23, 2021 6:14 pm View latest reply... Π.Ε.Π. ΙI by: johpap21 Sat Jan 23, 2021 12:42 pm View latest reply... |
Συστηθείτε στο Forum!!
Forum Rules
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται. Re: εγγραφη
Και μετά ορισμένοι παραπονιούνται ότι ντε και καλά η λέσχη χρησιμοποιεί κατεψυγμένα κρέατα. Τουναντίον λοιπόν.
- soti
Βασικά...Καλησπέρα σας!Καλησπέρα παίδες!
Μάριος 3ο έτος-Μηχανολόγος Κουράστηκα ήδη από τις παρακολουθήσεις των μαθημάτων... " Αν κάποιος σου πει "γύρνα να στη βάλω " και δεν κρατάει ποδιά στα χέρια του , τρέεεεχα! "
-Λεωνίδας Κουτσόπουλος-Masterchef 2019
Re: Συστηθείτε στο Forum!!Πρωτοετήςφοιτήτρια μηχανολογίας, καλησπέρα σας
![]()
Στοιχεία μηχανών 1Καλώς σας βρήκα, Βασίλης 2ο έτος!
Re: Συστηθείτε στο Forum!!Άκυρο ποστ
Re: Συστηθείτε στο Forum!!Γιάννης
Ναυπηγός 1ο Ετος
Re: Συστηθείτε στο Forum!!Νικήτας
Μηχανολόγος 1ο
Ξεκίνημα στο ΕΜΠΚαλησπέρα σε όλους,
Είμαι νέος στο ΕΜΠ και στο epolytexneio και για αυτό θα ήθελα μερικές συμβουλές για τη ζωή στη σχολή τα επόμενα χρόνια. Υ.Γ. - Έπρεπε κάπως να κάνω το πρώτο μου πόστ ![]()
Re: Συστηθείτε στο Forum!!ακυρο ποστ
κατι επρεπε να γραψω ![]()
Re: Συστηθείτε στο Forum!!thanos
mix mix 2o
Return to ΞΕΚΙΝΗΜΑ στο e-polytexneio.gr! Who is onlineRegistered users: Bing [Bot], d.kwt.n, ele1929, georgemist, Google [Bot], mm18273 |