Spoiler: show
Απλα δε καταλαβαινω πως μια καταληψη (ε... συγνωμη απεργια) 230 ημερων προκειται να οδηγησει σε οποιαδηποτε λυση οταν η χ-ψ εταιρια εχει χασει ενα τρελο ποσοστο τζιρου λογω κρισης.
Navigator
![]()
Recent Topics
![]()
Λειτουργικά συστήματ...
by: stefgrez Sun Feb 17, 2019 8:59 pm View latest reply... Το πιο άχρηστο Ποστ.... by: sid Sun Feb 17, 2019 8:07 pm View latest reply... Τεχνική Μηχανική (στ... by: incipit infernum Sun Feb 17, 2019 4:13 pm View latest reply... Αποτελέσματα εξεταστ... by: a_nikos Sat Feb 16, 2019 1:27 pm View latest reply... Προγραμματισμός και ... by: Adrianiotis Sat Feb 16, 2019 11:58 am View latest reply... Κοινωνιολογία της επ... by: Jack Jack Wed Feb 13, 2019 4:35 pm View latest reply... Θέματα Πολιτικής Οικ... by: elefthar Wed Feb 13, 2019 4:02 pm View latest reply... ΘΕΜΑΤΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ... by: Petros Chatzopoulos Wed Feb 13, 2019 2:26 pm View latest reply... Θέματα Τεχνολογικής ... by: TonyRabb Wed Feb 13, 2019 2:00 pm View latest reply... Φυσική 1 by: Drifter Wed Feb 13, 2019 1:01 am View latest reply...
Google Ads
![]() |
Εκλογές 2012 "part 2"
Forum Rules
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται. Re: Εκλογές 2012 "part 2"Σωστα. Ας την κλεισουμε την γαμημενη να ησυχασουμε αμα δε βγαινει. Θα μεινουν οι εργαζομενοι χωρις δουλεια και οι εργοδοτες χωρις εταιρια. Fair enough.
Spoiler: show Απλα δε καταλαβαινω πως μια καταληψη (ε... συγνωμη απεργια) 230 ημερων προκειται να οδηγησει σε οποιαδηποτε λυση οταν η χ-ψ εταιρια εχει χασει ενα τρελο ποσοστο τζιρου λογω κρισης. Ρώτα οποιονδήποτε ευτυχισμένο άνθρωπο και δεν θα σου πει για συστήματα, πολιτικές, δυνάμεις, αριστερά, κεφάλαιο. Δεν θα σου πει τίποτα πέρα από το "ήξερα τι ήθελα".
The Don
Re: Εκλογές 2012 "part 2"Αυτό μπορεί να ειπωθεί ακόμα και για την πιο μικρή παραχώρηση που έχει γίνει σε κέρδος των εργαζομένων. Για να μην σχολιάσω ότι η συγκεκριμένη επιχείρηση μια χαρά κερδοφόρα παραμένει.
Τέλος πάντων, έχω πει στο παρελθόν ότι δεν μου αρέσει να κάνω τέτοιου είδους συζητήσεις/αντιπαράθεση μέσω forum γιατί το βρίσκω κάπως άσκοπο και "λειψό", οπότε το σταματάω εδώ. I'm a horny engineer Leonard. I never joke about maths or sex.
Re: Εκλογές 2012 "part 2"Αυτό νομίζω υπάρχει καιρό τώρα...
Η Ζωή είναι κύκλοι επάλληλοι και... Συνεχίζεται...
Re: Εκλογές 2012 "part 2"
Με αναγκάζεις να επαναφέρω το χιλιοειπωμενο θέμα περι ευθύνης της αριστεράς... Η Ζωή είναι κύκλοι επάλληλοι και... Συνεχίζεται...
Ομολογώ ότι η συμπάθειά μου είναι με τους καμικάζι της αναλογίας. Αλλά άσχετα από αυτό που προτιμώ εγώ, το θέμα είναι ότι η σύγκρουση αυτή τείνει να πάρει όλο και πιο μεγάλες διαστάσεις όσο περνάει ο καιρός. Οι δύο αυτές πλευρές θα γίνεται όλο δυσκολότερο να συμβιβαστούν. who's gonna teach you how to dance?
who's gonna show you how to fly? who's gonna call you on the lame, dope-smoking slacking little sucker you are?
6:22 Και μετά ορισμένοι παραπονιούνται ότι ντε και καλά η λέσχη χρησιμοποιεί κατεψυγμένα κρέατα. Τουναντίον λοιπόν.
- soti