Navigator
![]()
Recent Topics
![]()
Αποτελέσματα εξεταστ...
by: a_nikos Wed Feb 20, 2019 12:06 pm View latest reply... Χελλάς-Τουρκία ώρα μ... by: sid Wed Feb 20, 2019 1:59 am View latest reply... Το πιο άχρηστο Ποστ.... by: sid Wed Feb 20, 2019 1:50 am View latest reply... Μαθηματικά 1... by: Drifter Tue Feb 19, 2019 9:39 pm View latest reply... Προγραμματισμος 1... by: Drifter Tue Feb 19, 2019 8:57 pm View latest reply... Θέματα στην Ανόργανη... by: Emrys Tue Feb 19, 2019 8:29 pm View latest reply... Θέματα στα Μαθηματικ... by: Emrys Tue Feb 19, 2019 8:27 pm View latest reply... Θέματα στην Φυσική Ι... by: Emrys Tue Feb 19, 2019 8:26 pm View latest reply... Θέματα Εφοδιαστικής... by: Antigoni.Pa Tue Feb 19, 2019 6:44 pm View latest reply... Θέματα στην Οικονομι... by: Χριστόφορος Φλου Tue Feb 19, 2019 1:34 am View latest reply...
Google Ads
![]() |
Συνέλευση ΦΣ Μηχανολόγων 19/11/2013
Forum Rules
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται. Συνέλευση ΦΣ Μηχανολόγων 19/11/2013Ο ΦΣ Μηχανολόγων έχει Γενική Συνέλευση την Τρίτη 19/11/2013 στις 12:30 στο Αμφιθέατρο Α.
Draco dormiens nunquam titillandus
Never tickle a sleeping dragon
Re: Συνέλευση ΦΣ Μηχανολόγων 19/11/2013Τη Δευτέρα έχουμε εμείς ρε μάστορα.
I'm a horny engineer Leonard. I never joke about maths or sex.
Re: Συνέλευση ΦΣ Μηχανολόγων 19/11/2013
έκανε συνέλευση το ΔΣ του συλλόγου και αποφάσισε να πάει την τρίτη. εγώ από το φβ του έτους μου το έχω δει από μια ανακοίνωση της πασπ. Be proud to die by my Bankai.
Bankai. Senbonsakura Kageyoshi
Re: Συνέλευση ΦΣ Μηχανολόγων 19/11/2013νομίζω πως θα ανοίξει επιτέλους η σχολή , έχω παρατηρήσει ότι συνήθως όταν ο κουτσίκιος κάνει τρίτο ποστ σε τόπικ συνέλευσης , την παίρνουμε - ενώ όταν κάνει το δεύτερο ποστ την χάνουμε ενώ άμα αργήσει ένα μισάωρο να ποστάρει στο νέο τόπικ επειδή τον καλούσε η φύση , δεν επιτυγχάνεται απαρτία
προς αγγελόπουλο : η οργανωτική επιτροπή του ανεξάρτητου θα συνεδριάσει κάπου πριν την συνέλευση ; Και μετά ορισμένοι παραπονιούνται ότι ντε και καλά η λέσχη χρησιμοποιεί κατεψυγμένα κρέατα. Τουναντίον λοιπόν.
- soti
Με κάλυψε ο κουτσίκιος Draco dormiens nunquam titillandus
ο λεφάκης κάνει καλύτερες προβλέψεις.
στείλε pm. τώρα νομίζω κοιμάται ο καλός μου. Be proud to die by my Bankai.
Re: Συνέλευση ΦΣ Μηχανολόγων 19/11/2013Δευτέρα δηλαδή κατάληψη σωστα ? δεν υπαρχει περιπτωση να γινει καποια εξεταση!
Re: Συνέλευση ΦΣ Μηχανολόγων 19/11/2013εφόσον η γ.σ πάει τη τρίτη 12.30 από ότι βλέπω,θεωρείτε ότι υπάρχει πιθανότητα να εξεταστούν τα μαθήματα που είναι στις 15.00(πχ ΜΕΚ ΙΙ)? με ενδιαφέρει άμεσα για αυτό ρωτάω?τι εκτιμάτε?
την δευτέρα νομίζω έχουν συνέλευση οι διοικητικοί. οπότε δύσκολο.
τρεις ακριβώς δεν υπάρχει περίπτωση να εξεταστεί κάτι. ακριβώς μέσα στην συνέλευση. εδώ δεν συμβαίνει μάθημα όταν το ίδρυμα είναι ανοιχτό και θα συμβεί εξέταση όταν κανένας δεν ξέρει αν το ίδρυμα την τρίτη είναι κλειστό ή ανοιχτό; πάντως μπορεί να βολεύει το πρόγραμμα αλλά δεν θα βασιζόμουν να γίνει κάτι τέτοιο στα μουλωχτά. ο αρβανιτόπουλος λέει για μάθημα την δευτέρα, πρέπει να επιτάξει τους υπαλλήλους, δεν γίνεται αλλιώς αυτό. οι δικοί μας ηλίθιοι λένε για τέσσερις εβδομάδες εξεταστικής (ασχολίαστο) και οποιαδήποτε απόφαση θα πρέπει να περάσει από σύγκλητο. άντε βγάλε άκρη. παίζει και η συνέλευση των διοικητικών την δευτέρα. γενικά πρώτα θα ξεμπερδέψουμε με όλα και μετά θα γίνει αυτό που είναι να γίνει. πρώτα θα αποδεχτούν όλοι ότι το ίδρυμα λειτουργεί και μετά. και το 'όλοι' αφορά τέσσερις ομάδες υπουργείο-κυβέρνηση, πρυτάνεις-σύγκλητο, διοικητικούς και φοιτητές (συνελεύσεις και καταλήψεις). εγώ δεν θα είχα καμία ελπίδα για να μην απογοητευτώ εδώ που φτάσαμε. Be proud to die by my Bankai.
Η συνέλευση γίνεται με κλειστή σχολή οπότε λογικά δε θα γίνει η εξέταση Draco dormiens nunquam titillandus
Return to Γενικές Συζητήσεις & Νέα Σχολής Μηχανολόγων Who is onlineRegistered users: bourbounoz, dimitrat, Google [Bot], grif |