Navigator
![]()
Recent Topics
![]()
Αποτελέσματα εξεταστ...
by: a_nikos Wed Feb 20, 2019 12:06 pm View latest reply... Χελλάς-Τουρκία ώρα μ... by: sid Wed Feb 20, 2019 1:59 am View latest reply... Το πιο άχρηστο Ποστ.... by: sid Wed Feb 20, 2019 1:50 am View latest reply... Μαθηματικά 1... by: Drifter Tue Feb 19, 2019 9:39 pm View latest reply... Προγραμματισμος 1... by: Drifter Tue Feb 19, 2019 8:57 pm View latest reply... Θέματα στην Ανόργανη... by: Emrys Tue Feb 19, 2019 8:29 pm View latest reply... Θέματα στα Μαθηματικ... by: Emrys Tue Feb 19, 2019 8:27 pm View latest reply... Θέματα στην Φυσική Ι... by: Emrys Tue Feb 19, 2019 8:26 pm View latest reply... Θέματα Εφοδιαστικής... by: Antigoni.Pa Tue Feb 19, 2019 6:44 pm View latest reply... Θέματα στην Οικονομι... by: Χριστόφορος Φλου Tue Feb 19, 2019 1:34 am View latest reply...
Google Ads
![]() |
Συστηθείτε στο Forum!!
Forum Rules
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται. Re: Συστηθείτε στο Forum!!Καλησπέρα
Re: Συστηθείτε στο Forum!!Ανδρεας
3ο έτος Μηχ. Μηχανικών Ελπίζω να βοηθήσω και να βοηθηθω από το φόρουμ ![]()
Re: Συστηθείτε στο Forum!!γεεειιιαα
Re: Συστηθείτε στο Forum!!Καλησπέρα σε όλους, ως ηλεκτρολόγος έχω να πω ότι έχετε φτιάξει τρομερό forum με πολύ ποιοτικό υλικό και μπράβο σε όλους! Μακάρι να υπήρχε και η αντίστοιχη κίνηση και καλή θέληση και στο δικό μας forum.
Re: Συστηθείτε στο Forum!!
Μας βρήκανε αγαθους και μας δουλεύουνε ![]() Και μετά ορισμένοι παραπονιούνται ότι ντε και καλά η λέσχη χρησιμοποιεί κατεψυγμένα κρέατα. Τουναντίον λοιπόν.
- soti
Re: Συστηθείτε στο Forum!!Καλησπερα!Θα ηθελα να ρωτησω αν υπαρχει καποιος ωστε να με βοηθησει/εξηγησει με μαθηματα (επι πληρωμη) στο μαθημα Θερμοδυναμικη Καθαρων Ουσιων.Συγνωμη που το γραφω εδω απλα εχω πελαγώσει λίγο με την διαρρύθμιση του φόρουμ
![]() ![]()
Re: Συστηθείτε στο Forum!!Καλησπερα ! Ειμαι τριτοετης (πλεον) στους μηχανολογους και μετα απο δυο χρονια εγγραφης στο φορουμ επιτελους κανω το πρωτο μου ποστ ! Ελπιζω καποια στιγμη να μπορεσω να συνεισφερω και εγω κατι
Re: Συστηθείτε στο Forum!!Καλησπερααα καλη μας αρχη!
Re: Συστηθείτε στο Forum!!Καλησπέρα,
Κώστας ΜΜΜ 1έτος μπερδεμένος και χρειάζομαι βοήθεια οπωσδήποτε και μάλλον την βρήκα..
Re: Συστηθείτε στο Forum!!Γεια !
Παναγιώτης 1ο ετος Μηχανολόγων μηχανικων
Return to ΞΕΚΙΝΗΜΑ στο e-polytexneio.gr! Who is online |