Παιδια μια ερωτηση για την δήλωση εκπόνησης διπλωματικής.
Την εχω δηλωσει το Σεπτέμβρη μαζί με την εγγραφη στα μαθηματα.
Χρειάζεται να την ξαναδηλωσω παλι τωρα στις εγγραφες για το εαρινο ή εχει κρατηθεί ?
Navigator
![]()
Recent Topics
![]()
ΙΣΧΥΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ 10%;...
by: katerina23 Wed Feb 20, 2019 9:35 pm View latest reply... Αποτελέσματα εξεταστ... by: a_nikos Wed Feb 20, 2019 12:06 pm View latest reply... Χελλάς-Τουρκία ώρα μ... by: sid Wed Feb 20, 2019 1:59 am View latest reply... Το πιο άχρηστο Ποστ.... by: sid Wed Feb 20, 2019 1:50 am View latest reply... Μαθηματικά 1... by: Drifter Tue Feb 19, 2019 9:39 pm View latest reply... Προγραμματισμος 1... by: Drifter Tue Feb 19, 2019 8:57 pm View latest reply... Θέματα στην Ανόργανη... by: Emrys Tue Feb 19, 2019 8:29 pm View latest reply... Θέματα στα Μαθηματικ... by: Emrys Tue Feb 19, 2019 8:27 pm View latest reply... Θέματα στην Φυσική Ι... by: Emrys Tue Feb 19, 2019 8:26 pm View latest reply... Θέματα Εφοδιαστικής... by: Antigoni.Pa Tue Feb 19, 2019 6:44 pm View latest reply...
Google Ads
![]() |
Διπλωματική
Forum Rules
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
5 posts
• Page 1 of 1
ΔιπλωματικήΠαιδια μια ερωτηση για την δήλωση εκπόνησης διπλωματικής.
Την εχω δηλωσει το Σεπτέμβρη μαζί με την εγγραφη στα μαθηματα. Χρειάζεται να την ξαναδηλωσω παλι τωρα στις εγγραφες για το εαρινο ή εχει κρατηθεί ?
Re: ΔιπλωματικήΜια φορά τη δηλώνεις.
"First comes smiles, then lies. Last is gunfire."
Roland Deschain of Gilead
Re: ΔιπλωματικήΠαιδια εχει καποιος εμπειρια απο διπλωματικη στον Πονη ?
Re: ΔιπλωματικήΘα μπορούσε κάποιος να κατατοπίσει για διπλωματική εργασία έναν ενεργειακό? Ποιόν καθηγητή θα χαρακτηρίζατε συνεννοήσιμο? Δεν ψάχνω απαραίτητα εύκολη διπλωματική, αλλά ούτε θα ήθελα να βρεθώ με μια δύσκολη διπλωματική και έναν επιβλέποντα που δεν θα τον βρίσκεις ποτέ για απορίες.
Re: ΔιπλωματικήΠαιδια θ ηθελα να ρωτησω αν ξερει καποιος ποτε εξεταζονται διπλωματικες? κατι εχω ακουσει γι τη περιοδο μετα την εξεταστικη ισχύει? , και αν ναι πχ για ποσο διαστημα μιλαμε , δηλαδη μπορει να εξεταστει και εργασια δυο βδομαδες μετα τη ληξη των εξετασεων?
5 posts
• Page 1 of 1
Return to Γενικές Συζητήσεις & Νέα Σχολής Μηχανολόγων Who is onlineRegistered users: Bing [Bot], Google [Bot], mar_zf |