Γιατί ενώ έχω κάνει εγγραφή και έχω γράψει στο άχρηστο post δεν έχω πουθενα πρόσβαση;
Όπου και να πατήσω μου βγάζει: You are not authorised to read this forum.
Ας με βοηθήσει κάποιος παρακαλώ.
Navigator
![]()
Μεταπτυχιακές Σπουδές στην Αμερική
![]()
Μεταπτυχιακές Σπουδές στην Ολλανδία
![]()
Μεταπτυχιακές Σπουδές στην Ελβετία
![]()
Recent Topics
![]()
Θεωρία Πιθανοτήτων &...
by: nick1925 Mon Oct 02, 2023 10:44 pm View latest reply... Σημειώσεις Μαθηματικ... by: katiallokatial Mon Oct 02, 2023 4:41 pm View latest reply... Αρχές Βιολογικής Μηχ... by: katiallokatial Mon Oct 02, 2023 4:22 pm View latest reply... Σημειώσεις Μαθηματικ... by: AlexandrosMiaritis Sun Oct 01, 2023 10:40 pm View latest reply... Σημειώσεις Καύση-Ρύπ... by: AlexandrosMiaritis Sun Oct 01, 2023 10:15 pm View latest reply... Το πιο άχρηστο Ποστ.... by: Eftychios Sun Oct 01, 2023 10:06 pm View latest reply... Λειτουργικά Συστήματ... by: AlexandrosMiaritis Sun Oct 01, 2023 8:47 pm View latest reply... Αρχες Πυρομηχανικης... by: AlexandrosMiaritis Sun Oct 01, 2023 8:14 pm View latest reply... Θεωρία Καύσης, Συστή... by: AlexandrosMiaritis Sun Oct 01, 2023 8:12 pm View latest reply... Νέες και Ανανεώσιμες... by: AlexandrosMiaritis Sun Oct 01, 2023 8:11 pm View latest reply... |
You are not authorised to read this forum.
Forum Rules
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
4 posts
• Page 1 of 1
You are not authorised to read this forum.Γιατί ενώ έχω κάνει εγγραφή και έχω γράψει στο άχρηστο post δεν έχω πουθενα πρόσβαση;
Όπου και να πατήσω μου βγάζει: You are not authorised to read this forum. Ας με βοηθήσει κάποιος παρακαλώ.
Re: You are not authorised to read this forum.
Παίζει το ποστ σου να μην ήταν "άχρηστο" αρκετά και να απορρίπτεται από το σύστημα. Ξανακάνε ένα πιο άχρηστο ποστ ακόμα μήπως και το δεχτεί τώρα. Ελπίζω να βοήθησα.
Γιατί έχεις γραφτεί με email ΣΕΜΦΕ, ως εκ τούτου δεν βλέπεις τα fora των αλλων σχολών.
μου την δίνει όταν δεν ειδοποιούν εγκαίρως για το reunion party
4 posts
• Page 1 of 1
Return to Λειτουργία & Feedback για την Ιστοσελίδα Who is online |