Συνέλευση Τρίτη 19-10-2010

Γενικές Συνελεύσεις και Ανακοινώσεις της Γραμματείας
Forum rules
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
Post Reply
ChildInTime
MechEng Seeder
MechEng Seeder
Posts: 153
Joined: Tue Mar 02, 2010 11:08 pm

Re: Συνέλευση Τρίτη 19-10-2010

Post by ChildInTime »

EiRiNaKi wrote:από περιέργεια όμως ποιος θα είναι ο καλός τρόπος να γίνονται καταλήψεις? 8 χρόνια τον ψάχνω!!!
π.χ. κατάληψη ως μορφη αγωνα επειτα απο απόφαση πραγματικά μαζικής γ.σ. με δικαια αιτηματα σε μια κρισιμη συγκυρια .
Οσο για τους αχρηστους ανεργους κάποια παραπανω στοιχεια θα εχεις ...
Kitharistas wrote:Δεν ξέρω προς ποια κατεύθυνση, αυτοί που το παίζουν επαναστάτες ας κάτσουν να σκεφτούν μία αληθινή λύση..
Αυτοί να σκεφτούν ; Εσενα και εμενα δεν μας απασχολεί και τόσο ε ; Ας αποφασίσουν οι συνδικαλίστες για μας ...
Kitharistas wrote:Γιατί να μην αποφασιστεί μια αποχή από τα μαθήματα?
Γιατι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα οι καθηγητές να κάνουν μαθημα με 20 προθυμους φοιτητες..
Kitharistas wrote:ή μια ομοδική ειρηνική διαμαρτυρία?
Εχεις πάει σε πορεία ποτε ; Ολες οι πορείες ειρηνικές είναι στην αρχή .
User avatar
Kitharistas
Praetorian
Praetorian
Posts: 5760
Joined: Sun May 16, 2010 2:31 am
Σχολή: Μηχανολόγος
Gender: Male

Re: Συνέλευση Τρίτη 19-10-2010

Post by Kitharistas »

ChildInTime wrote:
Kitharistas wrote:ή μια ομοδική ειρηνική διαμαρτυρία?
Εχεις πάει σε πορεία ποτε ; Ολες οι πορείες ειρηνικές είναι στην αρχή .
Στην αρχή, αυτό είναι το πρόβλημα.. Εγώ μιλάω και για το τέλος..
και δεν μίλησα για πορεία συγκεκριμένα..
Γιατί όχι μια καθιστική διαμαρτυρία έξω από την βουλή? ;) είπαμε ονειροπόλος....
Rock on buddies...
ChildInTime
MechEng Seeder
MechEng Seeder
Posts: 153
Joined: Tue Mar 02, 2010 11:08 pm

Re: Συνέλευση Τρίτη 19-10-2010

Post by ChildInTime »

Γιατι θα φας δακρυγονα σε χρονο dt χωρις σημαντικη αφορμη ...
User avatar
ShadowMech
Praetorian
Praetorian
Posts: 2118
Joined: Thu Jan 21, 2010 11:20 am

Re: Συνέλευση Τρίτη 19-10-2010

Post by ShadowMech »

Gb3 wrote:
EiRiNaKi wrote:Μπορώ να σου δώσω απάντηση σοβαρή αλλά βλέπω next top model και το επίπεδό μου είναι λίγο χαμηλό τώρα... :P
μουφα και ο τσακωμος της καγια..τι να πω πια....
Απο τα πλεον επικα off topic! best of! :D :D :D
Ρώτα οποιονδήποτε ευτυχισμένο άνθρωπο και δεν θα σου πει για συστήματα, πολιτικές, δυνάμεις, αριστερά, κεφάλαιο. Δεν θα σου πει τίποτα πέρα από το "ήξερα τι ήθελα".

The Don
User avatar
rodrigo
First Lieutenant
First Lieutenant
Posts: 94
Joined: Sun Apr 25, 2010 9:10 pm

Re: Συνέλευση Τρίτη 19-10-2010

Post by rodrigo »

Trist4n wrote:Να βαλω πρωτα εσενα στις δημοσιες τουαλετες και μετα βλεπουμε και για καδους..?
Θες να κλεισουμε ραντεβουδακι?
Ρε δε πα να με βάλεις και στον καναπεδάκο σου??? Είσαι busy για να γράψεις μια σωστή με επιχειρήματα πρόταση??? Α ναι ξέχασα μαζεύεις υπογραφές...
Trist4n wrote:Αντε, που εμαθε και η μασκοτ και ειρωνευεται τωρα...
Ρε ανόητε λες εμένα μασκότ? Επειδή έχω συγκεκριμένα πιστεύω και τα στηρίζω? Τι να σου πω ρε συνάδελφε αν εγώ είμαι μασκότ τότε εσύ είσαι τσίρλιντερ και παίζουμε μαζί σε αυτό το γλέντι είτε το θες είτε όχι.
Kitharistas wrote: To πρόβλημα σου ποιο είναι ακριβώς? Που είναι το κακό να μαζεύει υπογραφές για κάτι που του φαίνεται άδικο (και για να υπογράφουν τόσοι σημαίνει ότι φαίνεται ότι κι άλλοι το θεωρούν άδικο).. Εγώ το βρίσκω δημοκρατικότατο (αντίθετα με το "κλείνουμε την σχολή γιατί έτσι γουστάρουμε")
Το πρόβλημα μου συνάδελφε είναι δική σου έλλειψη αντικειμενικότητας και ψύχραιμης επιχειρηματολογίας. Από την μια σου φαίνεται λογικό και δημοκρατικό κάποιος να μαζεύει υπογραφές για να κράξει ένα γέρο ξεροκέφαλο και να τον βάλει στην θέση του, αλλά από την άλλη σου είναι κατακριτέο ο αγώνας που συντελείτε από τους συναδέλφους σου όλα αυτά τα χρόνια με αμεσοδημοκρατικά μέσα. Στην τελική τι φωνάζεις? Κατέβα στην συνέλευση να τα πεις αυτά ή μήπως φοβάσαι? Αν φοβάσαι τότε μάζεψε και όσους άλλους έχουν αντίστοιχη άποψη με εσένα να μην νιώθεις μόνος, δίνεις την εντύπωση ότι είναι πολλοί ενάντια των καταλήψεων ενώ τα αγωνιστικά αποτελέσματα των ΓΣ άλλα λένε. Τα παιδιά των ΕΑΑΚ κάνουν αγώνες και βάζουν τον εαυτό τους σε κίνδυνο κάθε φορά που είναι στους δρόμους, δεν παίζουν παιχνίδι εκ του ασφαλούς όπως ο Τριστάνος μας που το έπιασε μανία με τις υπογραφές για τον Σπέντζα αφού είχε τον κωλαράκο του καλυμμένο.

Kitharistas wrote: μπλα μπλα μπλα έτσι? η πρόταση μου? η πρόταση μου "συνάδελφε" είναι να γίνει μια συλλογική κίνηση με την οποία αν δεν συμφωνούν όλοι να συμφωνεί τουλάχιστον η συντριπτική πλειοψηφία.. Αυτή είναι η πρόταση μου.. Υποτίθεται πως είμαστε και έξυπνοι αφού μπήκαμε στο Εθνικό Μας Πορνείο.. Σκεφτείτε μια λύση αντί να προτείνετε κατάληψη με κάθε ευκαιρία.. όπως κι οι υπόλοιποι το ίδιο που κοιτούν μόνο να κάνουν πάρτυ.. σε κάλυψε η πρόταση μου..? και για να μην αφήσω τίποτα αναπάντητο για άλλον(-ους) ακούγεται ότι είναι "πολύ μπλαμπλά"
Συνάδελφε τα ΕΑΑΚ κατεβάζουν ένα πλαίσιο και όσοι θέλουν το ψηφίζουν. Όλα αυτά τα χρόνια στο 99% των περιπτώσεων οι ενεργοί φοιτητές της σχολής ψήφιζαν αμεσοδημοκρατικά το πλαίσιο των ΕΑΑΚ. Αφού εσύ δεν συμφωνείς με το πλαίσιο των ΕΑΑΚ τότε μπορείς κάλλιστα να ψηφίσεις ότι άλλο θέλεις. Θα σου πρότεινα μάλιστα να κατεβάσεις δικό σου πλαίσιο. Αν υπάρχει τέτοιο ρεύμα ενάντια στις καταλήψεις και τους αγώνες τότε με τα δικά σου λεγόμενα θα πρέπει οι συμφοιτητές σου να ψηφίσουν το δικό σου πλαίσιο και τις προτάσεις σου. Τι πάει να πει "Σκεφτείτε μια λύση", εσύ για θέματα που σε αφορούν βάζεις άλλους να σου τα λύσουν, δεν ασχολείσαι ο ίδιος? Συνάδελφε ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω πως είναι δυνατόν να θες να διαμορφώνεις πολιτικές εν τη απουσία σου. Κατέβα στην συνέλευση.

Kitharistas wrote: Αγόρι μου για να δουλέψεις ως μηχανολόγος πρέπει να προχωρήσεις λίγο τις σπουδές σου, αν τις διακόπτεις με καταλήψεις και ιστορίες πως θα δουλέψεις? ή όταν ο χ-ψ εργοδότης ακούει ότι στο πολυτεχνείο γίνονται καταλήψεις θα πάρει κάποιον από αυτούς να δουλέψει για αυτόν? Όλα ρόδινα δεν είναι για κανέναν οκ? θες να δουλέψεις βγες έξω, σπάσε τα μούτρα σου και βρες δουλειά.. εγώ το καλοκαίρι δούλευα 10-12 ώρες καθημερινά +διάβαζα για την εξεταστική +όποιες άλλες υποχρεώσεις είχα.. αν θέλεις μπορείς, αν δεν θες σου φταίνε όλοι και όλα, αυτό ξέρω εγώ
Η απάντηση μου :
ChildInTime wrote: Τι λες τωρα ; Δηλαδή το περίπου 12 % ανέργων τι είναι κομπλεξαρισμενοι άχρηστοι ; Στους νέους μηχανικούς η ανεργία είναι πανω απο 20% .

Ολα δηλαδή είναι ρόδινα και οι καταλήψεις μας χαλασαν το όνομα στην αγορά ...
dpunis wrote:Τα προβλήματα είναι πολλά. Αλλά η κατάληψη είναι σαν να παίρνεις ένα όπλο και να ρίχνεις στα πόδια σου, αφού πλέον σημάδι δεν ξέρει κανένας..
Αυτή η έλλειψη ουσιαστικών προτάσεων είναι απλά τραγική...Δεν έχετε άποψη δεν έχετε επιχειρήματα, δεν ξέρετε τι θέλετε πέραν από το να μην γίνονται καταλήψεις. Τι να πω...φαντασία μηδέν.

EiRiNaKi wrote:Καταρχήν,
Ρε φίλε δε ξέρω πραγματικά τι παίρνεις αλλά δώσε και σε μας......η πρόταση σου είναι η καταλήψη???

ΕΧΕΙ ΠΕΘΑΝΕΙ Η ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΡΕΕΕΕΕ!!!!!! Αντίδραση σωστή και αγώνας δε γίνεται με κατάληψη αλλά με 10αδες χιλιάδες στους δρόμους, με ΑΔΕΙΑ αμφιθέατρα και όχι απλά κλειστά.....
Τέσπα, τι να σου λέω κ σένα, η αξία στο να αντιδράς είναι κ να μπορείς να προτείνεις

Δεύτερον,
Ωραία μιας και δεν υπάρχει "γλύκα" στην αγορά εργασίας ας μπουδελέψουμε λίγο παραπάνω τη Σχολή (λες και μόνη της δεν τα καταφέρνει) να έχουμε μια δικαιολογία παραπάνω.......μ'αρέσει σαν ιδέα!!
Πωπω άργησες να απαντήσεις, υποθέτω ότι είχες πάρει τον υπεύθυνο σου τηλέφωνο να ρωτήσεις τι γραμμή να κρατήσεις.

Image

Πως να απαντήσει κάποιος σοβαρά στα επιχειρήματα κάποιου που είναι οπαδός ενός κόμματος που για αρχηγό έχει ένα προδότη! χαχαχαχαχαχαχαχαχα ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ!!!! :D :D :D :D :D :D Μιλάμε έχεις τον ίδιο ξύλινο λόγο με τον Αντωνάκη!
EiRiNaKi wrote:Και για το τέλος,
Έσυ αλήθεια τι κομματάρα είσαι???
Εξωκοινοβουλευτική αριστερά.
EiRiNaKi wrote:Δεν έχω ανάγκη να με βολέψει κανένα κόμμα ή κομμάταρα......αλλά έλα πες τη αλήθεια ζηλεύεις μήπως??
χαχαχαχαχα Τι να ζηλέψω την κατάντια σας? Όχι συνάδελφε το πουτανιλίκι είναι δική σας υπόθεση όχι δική μου. Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή παρά σαράντα χρόνια πουτάνα στο σκαμνί!
EiRiNaKi wrote:Βασικά μεγάλο ποσοστό των ανέργων, μηχανικών κ γενικά, είναι όντως ΑΧΡΗΣΤΟΙ!!
Δεν έχω κάτι να σχολιάσω, τι να πω? Ότι στερείσαι εγκεφάλου? Απλά το αναδημοσιεύω για να δει ο κόσμος τι απόψεις υπάρχουν.
EiRiNaKi wrote:από περιέργεια όμως ποιος θα είναι ο καλός τρόπος να γίνονται καταλήψεις? 8 χρόνια τον ψάχνω!!!
8 χρόνια?! Καλά τι σου έταξαν για να συνδικαλιστείς στην σχολή 8 ολόκληρα χρόνια? Κάποια θέση στον ΟΣΕ? Μήπως να σε περάσουν στοιχεία μηχανών με 10? Μήπως να σε πάρουν σε μεταπτυχιακά χωρίς να έχεις ακόμα παραδώσει διπλωματική? Μήπως να σε βάλουν να δουλέψεις σε καμιά εταιρεία φούσκα φτιαγμένη στα λεφτά του απλού πολίτη?
EiRiNaKi wrote:απλά γίνεται μαρμελάδα το μυαλό σου από την αχρηστία και τις 6ωρες γενικές συνελεύσεις....ΟΥΤΕ ΣΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΜΟΥ!!!
Ναι όντως για εσάς τους φασίστες η πολύ δημοκρατία κάνει κακό στον εγκέφαλο.
ΔΕ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ. ΕΞΟΡΓΙΖΟΜΑΣΤΕ
User avatar
sid
MechEng Seeder
MechEng Seeder
Posts: 4031
Joined: Mon Jan 25, 2010 10:47 pm
Σχολή: Χημικός
Gender: Male
Location: 242
Contact:

Re: Συνέλευση Τρίτη 19-10-2010

Post by sid »

μάλιστα , μάλιστα

απαντάς σε συνάδελφο <<γιατί δεν τα λες στις συνελεύσεις ; μήπως φοβάσαι;>> και αντί να το συνεχίσεις με το αυτονόητο <<δεν θα έπρεπε , αφού είναι μια δημοκρατική διαδικασία>> , συνεχίζεις με <<μάζεψε όσους έχουν ίδια γνώμη με σένα>>

αποκαλείς συναδέλφισσα εμμέσως πλην σαφώς <<πουτάνα>>

και για συνάδελφο που μόνος σου λες ότι μαζεύει υπογραφές για ξεροκέφαλο καθηγητή λες <<αφού κάλυψε τον κωλαράκο του>>

όποιος διαχεριστής της σελίδας βλέπει αυτό το θέμα , θα ήθελα να σκεφτεί αν υπάρχει μια γραμμή προ της οποίας απλά ρεζιλεύεσαι και μετά την οποία αποτελείς πλέον ακαλαίσθητο εμπόδιο για την ομαλή , εποικοδομητική ή όχι , συζήτηση

και αν αυτό το όριο το έχει ο φίλος μας προπολλού περάσει

μέχρι να διευλεκανθεί αυτό το σημείο , αντίο από μένα :cry:
Και μετά ορισμένοι παραπονιούνται ότι ντε και καλά η λέσχη χρησιμοποιεί κατεψυγμένα κρέατα. Τουναντίον λοιπόν.

- soti
User avatar
rodrigo
First Lieutenant
First Lieutenant
Posts: 94
Joined: Sun Apr 25, 2010 9:10 pm

Re: Συνέλευση Τρίτη 19-10-2010

Post by rodrigo »

Ότι να 'ναι. Ειλικρινά επειδή τελικά όταν λες τα πράγματα με το όνομα τους κανείς δεν σε ακούει. Θα πω απλά ΟΛΟΙ ΑΥΡΙΟ ΣΤΗΝ ΓΣ! Ψηφίστε ότι σας αρέσει καταψηφίστε ότι δεν σας αρέσει, αν δεν μπείτε να ψηφίσετε είστε απλά SOFA REBELS...
ΔΕ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ. ΕΞΟΡΓΙΖΟΜΑΣΤΕ
User avatar
dpunis
MechEng Seeder
MechEng Seeder
Posts: 486
Joined: Wed Apr 14, 2010 8:50 pm
Σχολή: Μηχανολόγος

Re: Συνέλευση Τρίτη 19-10-2010

Post by dpunis »

Θα απαντούσα σε όσα λες rodrigo, αλλά επειδή θα έρθουμε σε προσωπική αντιπαράθεση, αντί για αντιπαράθεση ιδεών, δεν θα μπω στο τρυπάκι. Ο all.koukouloforos με κάλυψε πλήρως. Πάντως απλά και συνοπτικά, τα επιχειρήματά σου εξαντλήθηκαν στην ειρωνεία όσων εξέφρασαν αντίθετη με εσένα άποψη. Είρωνες μπορούμε να γίνουμε όλοι. Αλλά εδώ δε μετράμε ποιος την έχει μεγαλύτερη [την ειρωνεία] αλλά ΣΥΖΗΤΑΜΕ. believe it or not..
Καλό βράδυ.
User avatar
Kitharistas
Praetorian
Praetorian
Posts: 5760
Joined: Sun May 16, 2010 2:31 am
Σχολή: Μηχανολόγος
Gender: Male

Re: Συνέλευση Τρίτη 19-10-2010

Post by Kitharistas »

Δεν πρόκειται να απαντήσω σε κάτι κι εμένα η all. koukoulofloros με κάλυψε.. απλώς θα σχολιάσω δύο πράγματα..
1. προσπάθησε να κοιτάς γενικά κάτι κι όχι να απομονώνεις μόνο ότι (νομίζεις) ότι σε συμφέρεις για να την πεις στον κόσμο
2. δώσε μου ορισμό του sofa rebel!!!
Rock on buddies...
mecho
Second Lieutenant
Second Lieutenant
Posts: 53
Joined: Sat Jul 03, 2010 1:53 pm
Gender: Male

Re: Συνέλευση Τρίτη 19-10-2010

Post by mecho »

Συνάδελφοι μην ψαρώνετε, ο συνάδελφος rodrigo επιδιώκει τεχνητή πόλωση για να φέρει κόσμο στη συνέλευση! :twisted: :twisted:
Η πολιτική είναι άγριο παιχνίδι για δυνατούς και πονηρούς παίχτες!
Post Reply

Return to “Γενικές Συζητήσεις & Νέα Σχολής Μηχανολόγων”